Vi tilbyder

Udskiftning af døre og vinduer
Kontakt

Optimering af boligens udseende og energi

Udskiftning eller reparation af døre og vinduer kan gøre både give et fornyet udseende til en bolig eller bygning, det har også en væsentlig indflydelse på energiforbrug. Sidstnævnte gælder især vinduesudskiftning af ældre vinduer, hvor nye krav til antal lag af glas gør en væsentlig forskel. Jeg kører ud fra min base i Børkop og udskifter døre og vinduer i Vejle og Trekantområdet – så mangler du en erfaring tømrer, er det mig, du skal have fat i.

Reparation eller udskiftning?

Er en reparation nok, eller er det nødvendigt med en udskiftning? Der er mange faktorer, der er afgørende for, hvad der giver bedst mening for din bolig eller bygning. Det behøver du ikke sætte dig ind i, for når jeg er en del af opgaven, får du min viden og erfaring med i prisen, og jeg giver dig den rådgivning, du har brug for, så du kan træffe det bedste valg.

Opsætning af udestue, vinduer og døre i Vejle og Trekantområdet

Med mine 10 års erfaring har jeg gennem flere år arbejdet med montage af udestuer for VICA Danmark. Det er en erfaring, der er brugbar i udskiftningen af især vinduer, men også døre. Udestuer er derfor en opgave, som jeg effektivt løser.

Jeg løser både tømrer- og snedkerarbejde i Vejle og Trekantområdet og skaber det bedste resultat på en måde, så det passer til krav, udseende og dine ønsker. Kontakt mig, og lad os få en snak om, hvad jeg kan gøre for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

+45 22 24 35 24
   

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os