Vi tilbyder

Ny træterrasse i Vejle
Kontakt

Opgaver i dit uderum? Her er løsningen

Et uderum gemmer på mange timers hyggelige stunder og funktionelle muligheder. Det kræver, at du udnytter det. Hvis du gerne vil undgå udfordringer og anstrengelser, så klarer jeg opgaven for dig. Jeg er med fra start til veludnyttede udearealer.

Tag mig med tidligt i processen, så får du mit bidrag til, hvilke muligheder der er for dit udeareal. På den måde får du ét samlet tilbud og én samlet løsning på at få lavet dit uderum efter dine idéer og behov.

Tømrer til træterrasse i Vejle

Jeg har ikke tal på, hvor mange timer jeg har brugt på at bygge terrasser i træ. Den erfaring bruger jeg nu i Mowo Tømrer til at kunne bygge det, du drømmer om.

Træterrasser er en type opgave, jeg virkelig godt kan lide og – som med alle mine andre projekter – kan du forvente en høj kvalitetsstandard, fordi jeg altid går til projekter, som jeg ville gøre, hvis det var hjemme hos mig selv.

Jeg bygger det, du drømmer om

Jeg laver tømreropgaver til udearealer i termotræ og hårdttræ, og jeg rådgiver dig gerne i forhold til det materiale, der passer bedst til din træterrasse samt havedrømme og din økonomi.

Skal du bruge en erfaren tømrer til at lægge din træterrasse i Vejle og bygge det uderum, du ønsker dig? Kontakt mig, så er du et skridt tættere på havedrømmen.

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

+45 22 24 35 24
   

  Træterrasse i Vejle
  Træterrasse i Vejle
  Træterrasse i Vejle

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os