Vi tilbyder

Totalentreprise i Vejle
Kontakt

En sikker hånd på byggeprojektet

Det kan virke uoverskueligt med en totalrenovering eller nybyggeri, fordi der er mange mennesker og opgaver at holde styr på. Løsningen er simpel; lade mig stå for bygge- eller renoveringsprojektet som din totalentreprenør.

På den måde får du en erfaren fagperson i spidsen for projektet. Du får også en sparringspartner, der hele tiden sikrer, at du er centrum for beslutninger, og at det hele tiden er dine behov og ønsker, der ligger til grund for projektet. Det sikrer jeg ved hele tiden at sørge for en åben og ærlig dialog.

Tømrer til nybyggeri og tilbygning i Vejle

Drømmer du om nye eller ekstra kvadratmeter? Jeg hjælper dig gerne, hvad end det er såsom nybyggeri, tilbygning, udestue eller anneks.

Med mine mere end 10 års erfaring har jeg også flair for at rådgive i forhold til, hvordan ekstra kvadratmeter tilpasses det eksisterende af boligen, hvis du ønsker en tilbygning. Her kan det være byggeri, der er i stil med det eksisterende, eller en tilbygning, der skiller sig ud og ser helt nyt ud.

Har du brug for en erfaren tømrer til din totalentreprise i Vejle? Jeg bygger løsninger i Vejle og resten af Trekantområdet. Kontakt mig, og fortæl, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

+45 22 24 35 24
   

  Totalentreprise i Vejle
  Totalentreprise i Vejle

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os