Vi tilbyder

Tømrer til gulvlægning i Vejle
Kontakt

Gå ikke på kompromis med dine gulvdrømme


Der kan være mange årsager til, at du drømmer om nyt gulv. Det kan være som en del af nybyggeri eller renovering, at der skal lægges gulv. Lige meget hvad drømmen er, og hvor mange kvadratmeter det gælder, så kan jeg hjælpe dig.

Hvis jeg ikke selv kan klare hele opgaven, så har jeg gode samarbejdspartnere, der hjælper gulvprojektet helt i mål – og du kan forvente, at jeg er med i processen fra start til slut.

Gulvlægning i Vejle og Trekantområdet

Vælger du mig, får du mine mange års erfaring med at lægge gulv, og kombineret med, hvordan jeg arbejder detaljeorienteret, får du lagt det gulv, du drømmer om. Jeg går ikke, før både du og jeg er tilfreds med resultatet.

Jeg arbejder med mange forskellige typer gulv; både flydende gulv, opstrøget gulv og plankegulv. Og når du får min ekspertise fra start til slut, betyder det også, at jeg gerne vejleder i forhold til dine muligheder for typer af gulv, eller at jeg lægger det gulv, du allerede har besluttet dig for.

Skal du have lagt nyt gulv? Mowo Tømrer lægger gulv i Vejle og resten af Trekantområdet. Kontakt mig, hvis jeg også skal lægge dit.

 

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

+45 22 24 35 24
   

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os