Vi tilbyder

Tømrer til opsætning af køkken i Vejle
Kontakt

Køkken monteret med kvalitetshåndværk

Der kan være mere eller mindre vellykket madlavning i køkkenet, men fejl er der ikke plads til, når jeg sætter køkken op. Jeg har gjort det utallige gange, og jeg ved, hvilke detaljer jeg skal være opmærksom på, når det gælder køkkenmontering.

Jeg sætter det køkken op, du har fået leveret, og som du gerne vil være fri for selv at skulle sætte op. Jeg bidrager også gerne tidligere i processen, hvis du har brug for min vejledning til valg af køkken.

Alle slags køkkener – én slags kvalitet

Der er ingen begrænsninger for, hvilke køkkenfabrikanter og køkkentyper jeg vil sætte op. Jeg monterer enhver slags, og lige meget hvilket køkken jeg monterer, så gør jeg det med en høj kvalitet, så du får det bedste resultat.

En anden vigtig del af mit arbejde er at skabe en god dialog, for det er altid gavnligt for et godt resultat. For det er muligheden for at finde den bedste kombination af godt håndværk og dine ønsker, så du i sidste ende får et køkken, der matcher dine ønsker.

Hos Mowo Tømrer får du god kvalitet og god kommunikation – og effektiv køkkenmontering. Skal dit køkken i Vejle eller Trekantområdet sættes op som det næste? Kontakt mig, og lad mig høre, hvad jeg kan gøre for dig.

 

Få et uforpligtende tilbud

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.

+45 22 24 35 24
   

  Køkkenmontering i Vejle
  Køkkenmontering i Vejle

  Følg med på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Dette finder du bl.a. på vores Facebook side:

  Billeder og videoer fra vores projekter

  Anmeldelser

  Seneste nyt fra os